Gratis: 10 waardevolle meer-geld-overhouden- tips

die jij als Sociaal Werker eenvoudig en snel kunt delen op je Facebookpagina

Aanbod

aanbodIk train sociaal werkers op het gebied van  huishoudfinanciën, daarnaast heb ik een online budgettraining ontwikkeld; Geldbewust, een e-learning in 7 stappen.

Ook geef ik op maat gemaakte workshops op verzoek, zoals bij de buurtkamer van Impuls Welzijn en de bewonersavonden van Woonservice.

Op verzoek van de vaste bezoekers van de buurtkamer Gieten aan welzijnsorganisatie Impuls om een themaochtend te organiseren over besparen, is daar natuurlijk gehoor aan gegeven. We hebben contact gezocht met Andrea ter Veld. Andrea is zeer kundig op het gebied van budgettering en hoe je je geldzaken op orde houdt. Andrea kwam met het voorstel om de themaochtend te houden over vrolijk besparen. Een gouden greep!  Het was een leuke leerzame ochtend en alle bezoekers gingen tevreden naar huis.” Esther van der Linden – Impuls Welzijn

“Ik heb de samenwerking met Andrea als zeer prettig ervaren. Voor de bewonersbijeenkomsten van Woonservice met als thema betaalbaarheid heeft ze de workshops Budgettips verzorgd. Andrea heeft voor ons een workshop op maat gemaakt, één die helemaal paste bij de doelgroep. Andrea is heel deskundig op het gebied van budgettering en kan hier ook heel prettig over vertellen” Ingrid Lindeboom – Woonservice


Vrijblijvend adviesgesprek

Ik draag mijn kennis over huishoudfinanciën graag over aan sociaal werkers in heel Nederland.
Wilt u meer over weten over mijn aanbod of heeft u zelf een idee hoe ik u kan helpen, neemt u gerust contact op. Ik kom graag met u in contact.
U kunt uw gegevens invullen op het contactformulier of telefonisch contact met mij opnemen via 06-31211496.

Naar contactformulier


Over Andrea

Mijn naam is Andrea ter Veld, in 2016 heb ik de Geldacademie opgericht, mijn missie is financiële problemen in gezinnen te voorkomen. Sinds 2011 werk ik als budgetcoach bij een welzijnsorganisatie en ik heb gezien wat het hebben van financiële problemen met mensen doet. De Geldacademie heb ik opgericht om mijn expertise te kunnen delen met sociaal werkers. Op die manier kunnen we samen financiële problemen voorkomen.