Meer geld overhouden met je eigen budgetcoach

Gevaar van een grote voorraad

juli 2, 2017 • Huis

Ik heb weer ingeslagen, grote flessen Color Reus bij Albert Heijn, megaflessen van bijna 5 liter. Je zou er mee kunnen gewichtheffen. Ingeslagen omdat ik deze het liefst gebruik en ze flink in de aanbieding waren.

Vorige week tijdens een workshop die ik gaf ook nog even over gehad, er is een nadeel aan het opbouwen van een voorraad. Bij bederfelijk spul is het gemakkelijk te bedenken…..

Wasmiddel en shampoo blijven lekker ruiken maar het gevaar zit ‘m er in dat je meer gaat gebruiken. Nu knip ik altijd m’n tube tandpasta door om te gebruiken wat er nog in zit en ook de shampoo fles spoel ik nog even lekker door maar bij mega-flessen wasmiddel is het wel oppassen. Overschenken in een kleinere maakt het allemaal wat makkelijker te hanteren maar dat doe ik eigenlijk nooit. Ik probeer met vaste hand niet meer te gebruiken dan nodig.
Hoe doe jij dit, koop jij groot in?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title
×