Gratis: 10 waardevolle meer-geld-overhouden-tips die jij als Sociaal Werker eenvoudig en snel kunt delen op je Facebookpagina

Ja, meld mij aan!


Ben jij sociaal werker?

En heb jij in je werkgebied klanten die het financieel moeilijk hebben En……heb je een Facebookpagina en geen idee wat je kunt posten? Ik maak je dubbel blij! Ik heb voor jou:

10 waardevolle meer-geld-overhouden tips die jij eenvoudig en snel kunt delen.

  • De tips zijn ter inspiratie, je kunt ze letterlijk overnemen maar voel je ook vrij om ze in je eigen woorden aan te passen.
  • Iedere week een tip posten is prima, ze zijn tijdloos dus na 10 weken kun je ze prima opnieuw gebruiken

Je kunt ze gratis ontvangen in je mailbox, meld je hier aan en deel de komende weken waardevolle informatie waardoor jouw cliënten meer geld overhouden.

Ja, ik wil graag de tips ontvangen!


Over Andrea

Mijn naam is Andrea ter Veld, in 2016 heb ik de Geldacademie opgericht, mijn missie is financiële problemen in gezinnen te voorkomen. Sinds 2011 werk ik als budgetcoach bij een welzijnsorganisatie en ik heb gezien wat het hebben van financiële problemen met mensen doet. De Geldacademie heb ik opgericht om mijn expertise te kunnen delen met sociaal werkers. Op die manier kunnen we samen financiële problemen voorkomen.