Meer geld overhouden met je eigen budgetcoach

Over Andrea

andrea-geldacademie

Mijn droom is een plek waar je open en bloot over geld kunt praten. Gewoon vragen stellen en antwoorden krijgen. Ik stel me de Geldacademie voor als een plek waar iedereen zich geborgen voelt. Een mooi, oud, schoolgebouw waar in de winter de houtkachel brandt en het in de zomer heerlijk koel is. Waar je lessen krijgt of bijscholing. Lessen die je inzicht geven in wat je werkelijk wilt met je geld.

Praten over geld is nog steeds een taboe. Meer open en bloot over geld praten zou de wereld mooier maken. Want…veel mensen lopen tegen dezelfde dingen aan.

Mijn naam is Andrea ter Veld, ik werk sinds 2011 als budgetcoach. Ik heb mijn ervaring en kennis opgedaan als budgetcoach bij een Welzijnsorganisatie. Ik heb gezien wat geldzorgen met iemand doet. En ik heb gemerkt dat ik er goed in ben mensen weer grip te laten krijgen op hun geldzaken. De afgelopen jaren heb ik:

  • Gezinnen geleerd hoe ze kunnen besparen.
  • Huisuitzettingen voorkomen.
  • Budgettrainingen aan groepen gegeven.
  • Voorlichting gegeven op scholen tijdens de ‘Week van het Geld’
  • Voorlichtingsavonden georganiseerd.
  • Voorlichting- en cursusmateriaal ontwikkeld.
  • Een Formulierenbrigade opgezet.

Kortom, al vijf jaar hou ik me bezig met allerlei zaken rond huishoudfinanciën. En ik doe het met liefde. Al mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou. Want…iedere maand geld overhouden en je dromen waarmaken dat gun ik jou.

Ja, ik wil geld overhouden!


Menu Title
×