Gratis: 10 waardevolle meer-geld-overhouden- tips

die jij als Sociaal Werker eenvoudig en snel kunt delen op je Facebookpagina

Over Andrea

andrea-geldacademie

Mijn naam is Andrea ter Veld, mijn missie:het voorkomen van financiële problemen in gezinnen.

Ben jij sociaal werker? Ik deel mijn kennis graag met jou, samen kunnen we grotere problemen voorkomen.

Ik ben KIWA- gecertificeerd budgetcoach/ schuldhulpverlener en werk sinds 2011 als budgetcoach bij een welzijnsorganisatie. Kortom, al zeven jaar hou ik me bezig met allerlei zaken rond huishoudfinanciën. En ik doe het met liefde. Al mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou als sociaal werker daarom heb ik 2016 de Geldacademie opgericht.

Als ik mijn kennis en ervaring met jou deel is mijn bereik groter en kunnen we er samen grotere problemen voorkomen.

Privé

Met man en kinderen woon in ik Borger, een plek waar ik me helemaal thuis voel. Mijn vrije tijd breng ik graag door op de fiets of in de tuin. Op vakantie ga ik het liefst  naar Zweden.

Vragen?

Wil je mij iets vragen mail me gerust, ik vind het leuk om iets van je te horen!