Gratis: 10 waardevolle meer-geld-overhouden- tips

die jij als Sociaal Werker eenvoudig en snel kunt delen op je Facebookpagina

Over Andrea

andrea-geldacademie

Mijn missie is het voorkomen van financiële problemen in gezinnen.

Ben jij sociaal werker? Ik deel mijn kennis graag met jou, samen kunnen we grotere problemen voorkomen.

Mijn naam is Andrea ter Veld, ik werk sinds 2011 als budgetcoach bij een welzijnsorganisatie. Ik heb gezien wat het hebben van geldzorgen met mensen doet. En ik heb gemerkt dat ik er goed in ben mensen weer grip te laten krijgen op hun geldzaken. De afgelopen jaren heb ik gezinnen geleerd hoe ze hun administratie op orde krijgen en kunnen besparen maar ook hoe ze om kunnen gaan met betalingsachterstanden en erger kunnen voorkomen.

Kortom, al vijf jaar hou ik me bezig met allerlei zaken rond huishoudfinanciën. En ik doe het met liefde. Al mijn kennis en ervaring deel ik graag met jou als sociaal werker. Want als ik mijn kennis en ervaring met jou deel is mijn bereik groter en kunnen we er samen grotere problemen voorkomen.