Gratis: 10 waardevolle meer-geld-overhouden- tips

die jij als Sociaal Werker eenvoudig en snel kunt delen op je Facebookpagina

Over mij

andrea-geldacademie

Mijn naam is Andrea ter Veld, mijn missie: het voorkomen van financiële problemen in gezinnen. Dit doe ik door het geven van trainingen aan groepen sociaal werkers en/of vrijwilligers. Zodat ze zo vroeg mogelijk financiële problemen herkennen en bespreken én handvatten krijgen om de samen met de cliënt de financiën weer gezond te krijgen.

De kennis van sociaal werkers en/of vrijwilligers vergroten? Ik deel mijn kennis graag, samen kunnen we grotere problemen voorkomen.

Ik ben KIWA- gecertificeerd budgetcoach/ schuldhulpverlener en werk sinds 2011 als budgetcoach bij een welzijnsorganisatie. Kortom, al acht jaar hou ik me bezig met allerlei zaken rond huishoudfinanciën. En ik doe het met liefde. Al mijn kennis en ervaring deel ik graag sociaal werkers en/of vrijwilligers, daarom heb ik in 2016 de Geldacademie opgericht.

Want….als mijn kennis en ervaring deel is mijn bereik groter en kunnen we samen grotere problemen voorkomen.

Privé

Met man en kinderen woon in ik Borger, een plek waar ik me helemaal thuis voel. Mijn vrije tijd breng ik graag door op de fiets of in de tuin. Op vakantie ga ik het liefst  naar Zweden. Zo nu en dan duik ik even onder, dan boek ik een yoga of meditatieweekend en doe mijn telefoon uit.

Vragen?

Wil je mij iets vragen mail me gerust, ik vind het leuk om iets van je te horen!