Gratis: 10 waardevolle meer-geld-overhouden- tips

die jij als Sociaal Werker eenvoudig en snel kunt delen op je Facebookpagina

Referenties

Andrea is een expert op het gebied van huishoudfinanciën. Doordat ze deze kennis deelt met Sociaal Werkers en budgetcoaches kunnen veel mensen met haar handige tips worden geholpen. Top!

Anneke Krakers – Welzijn Nederland

Ik heb de samenwerking met Andrea als zeer prettig ervaren. Voor de bewonersbijeenkomsten van Woonservice met als thema betaalbaarheid heeft ze de workshops Budgettips verzorgd. Andrea heeft voor ons een workshop op maat gemaakt, één die helemaal paste bij de doelgroep. Andrea is heel deskundig op het gebied van budgettering en kan hier ook heel prettig over vertellen.

Ingrid Lindeboom – Woonservice

Op verzoek van de vaste bezoekers van de buurtkamer Gieten aan welzijnsorganisatie Impuls om een themaochtend te organiseren over besparen, is daar natuurlijk gehoor aan gegeven. We hebben contact gezocht met Andrea ter Veld. Andrea is zeer kundig op het gebied van budgettering en hoe je je geldzaken op orde houdt. Andrea kwam met het voorstel om de themaochtend te houden over vrolijk besparen. Een gouden greep! Het was een leuke leerzame ochtend en alle bezoeker gingen tevreden naar huis. (workshop Vrolijk Besparen)

Esther van der Linden – Impuls Welzijn Gieten