Meer geld overhouden met je eigen budgetcoach

Saldo oude Ov-kaart

juni 2, 2017 • vijf minuutjes over?

Joehoe, heb je 5 minuutjes over? Vraag saldo terug van je OV-kaart!
Kwam deze link tegen over de houdbaarheid, er blijft heel wat geld liggen in de vorm van een verlopen kaart. Dus bij deze…de link!
Wat te doen met een (bijna) verlopen OV-kaart

Best lastig

Blijf het wel een dingetje vinden, de OV-chipkaart. Ik wil er nog eens goed voor gaan zitten, vorig jaar bijvoorbeeld kreeg ik het niet voor elkaar om in te checken…. het wilde niet omdat ik m’n kaart niet had geactiveerd voor de trein.
Huh, ik had ‘m toch echt wel eens gebruikt in de trein. Pfff, bleek dat ik ‘m in een Arrivatrein had gebruikt en nog niet bij de NS. Waaah!
Sprak laatst iemand die zei dat het gemakkelijker lijkt om te vliegen dan om in te checken in de trein. Nou, daar kan ik me wel in vinden, niet dat ik nou zo vaak vlieg maar ‘treinen’ lijkt ingewikkelder, heb al eens de kaart voor de sticker gehouden op het toegangspoortje, in plaats van het oogje…
Misschien moet ik weer eens gaan oefenen
Heb jij tips en tricks over de OV-kaart, post ze hieronder, van harte welkom!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu Title
×