Gratis: 10 waardevolle meer-geld-overhouden- tips

die jij als Sociaal Werker eenvoudig en snel kunt delen op je Facebookpagina

Voor wie?

Niet voor cliënten

De mensen die mijn kennis het hardst nodig hebben zijn de mensen die geen budgetcoach kunnen inhuren. Zij komen terecht bij welzijnorganisaties en wijkteams. Ik werk sinds 2011 bij  Welzijnsorganisatie Andes, als budgetcoach/schuldhulpverlener. ik werk samen met Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn. Het is mijn droombaan, ik krijg de kans om mensen qua huishoudfinanciën weer op de rit te helpen.

Wel voor sociaal werkers

Niet iedere organisatie heeft een budgetcoach of mensen die er veel affiniteit mee hebben. Daarom heb ik de Geldacademie opgericht, ik geef deze organisaties geef ik graag handvatten. Zij kunnen mij inhuren, bijvoorbeeld voor een workshop ‘Huishoudfinanciën voor Sociaal Werkers’ of een workshop op maat. Samen kunnen we proberen grotere problemen te voorkomen.


Over Andrea

Mijn naam is Andrea ter Veld, KIWA-gecertificeerd schuldhulpverlener en budgetcoach. In 2016 heb ik de Geldacademie opgericht, mijn missie is financiële problemen in gezinnen te voorkomen. Sinds 2011 werk ik als budgetcoach bij een welzijnsorganisatie en ik heb gezien wat het hebben van financiële problemen met mensen doet. De Geldacademie heb ik opgericht om mijn expertise te kunnen delen met sociaal werkers. Op die manier kunnen we samen financiële problemen voorkomen.